Scroll to top

Oferim cele mai avansate sisteme si solutii de directionare inspre si in parcari atat pentru parcari stradale cat si cele de incinta.
Comunicatia wireless si modularitatea ofera eficienta asupra costurilor investitiei iar functionalitatea sistemelor cresc
retentia clientilor (parcarea facila creste loialitatea clientilor), reduc traficul si maximizeaza
potentialul unei proprietati cu parcare (grad de ocupare, nivel de trafic, posibilitatea taxarii diferentiate
in functie de zona si aplica anumite reguli de securitate mult mai eficient).
Sistemele noastre ofera informatii referitoare la disponibilitatea locurilor de parcare:

Sisteme detectie, monitorizare si ghidare pentru PARCARI DE INCINTA

Sisteme detectie, monitorizare si ghidare pentru PARCARI STRADALE

Sisteme detectie, monitorizare si ghidare pentru

PARCARI DE INCINTA

Per loc individual de parcare

Senzor monobloc (incorporeaza lampa de semnalizare LED rosu/verde/albastru) care scaneaza locul de parcare; implicit doar masinile parcate vor institui starea ocupat (sistemul nu poate fi pacalit cu carucioare sau alte obiecte); forma de dom confera vizibilitate foarte buna la 360 de grade. Indicarea poata fi completata foarte bine de indicatoarele numerice cu LED cu 2-3 cifre si sageata sau cele full-matrix RGB LED.

Per nivel de parcare

Pentru parcari unde semnalizarea per fiecare loc individual nu e imperios necesara sau ca prim pas pentru a oferi acest serviciu clientlor, solutia noastra pentru contorizarea si afisarea locurilor libere de parcare per nivel e varianta ideala. Mai mult decat atat, oferim acest serviciu cu senzori ultrasonici montati pe tavan, fara bucle de inductie a caror incoporare in asfalt e problematica in parcari de incinta (interferenta armatura metalica, degivrare etc.).

Per întreaga structură de parcare

Cea mai economica solutie pentru a indica gradul de ocupare al unei parcari e bazata pe aceeasi tehnologie ultra-flexibila si practica de contorizare prin senzori ultrasonici. Maxim de convenienta, minim de cost.

Parking Network - NPA Convention & Expo

Vezi video

La nivel de mai multe parcări dintr-o zona/oraș

Managementul inteligent al traficului si preventia congestiei intr-un oras cer monitorizarea in timp real a fiecarui loc de parcare stradal. In acest fel exista o evidenta clara asupra gradului de ocupare a parcarilor stradale, care in functie de ocupare, pot bloca sau nu traficul, ar trebui sa fie libere constant si se poate intervene in timp real, samd. Parking Experts ofera ultimele tehnologii de contorizare, monitorizare si ghidaj pentru parcarile in aer liber si stradale (langa trotuar), inclusiv cu redarea acestor informatii in aplicatiile de taxare cu telefonul mobil a acestor parcari.