Scroll to top

Implementarea unui sistem de control și tarifare a parcărilor stradale prin intermediul aparatelor de auto-taxare (parcometre “pay and display”) reprezintă o primă masură în administrarea eficientă a spațiilor de parcare, a traficului auto și a domeniului public per ansamblu. Utilizarea unor astfel de soluții nu este întotdeauna suficienta însă. Urmând principiul care spune că “ce se masoară, se îndeplinește” sau “what gets measured gets done” utilizarea acestor tehnologii poate fi eficientizată și completată cu soluții digitale și automatizate de verificare și sancționare pentru parcări stradale (parking enforcement), de incintă, sisteme taxă congestie și regularizare trafic rutier.

Parking Experts vine în întâmpinarea acestor nevoi și oferă aceste soluții într-o manieră flexibilă sub formă de furnizare de produse hardware, software cât și sub forma de prestare servicii.

01-wq@3x-8

On-street enforcement

Soluția pentru scanarea, verificarea și sancționarea fenomenului de parcare stradală, în manieră complet automatizată comportă următoarele avantaje:

  • Eficiență în verificare de la 2 la 4 ori mai mare;
  • Rata de colectare a tarifelor de parcare creste de la 30% la minim 70-80%;
  • Planificare și management facil a activităților de verificare;
  • Flexibilitate în metodele de plată pentru client;
  • Informații relevante referitor la gradul de ocupare, rotație a parcărilor și date trafic.
02-wq@3x-8

Date smart de trafic

  • Produsele și serviciile SCANaCAR sunt implementate de multe companii și organizații guvernamentale atunci când au nevoie de informații despre mașini și alte vehicule. Baza soluțiilor este recunoașterea digitală a imaginii și în special recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare.
  • Identificarea mașinilor în combinație cu locația și imaginile precise este îmbogățită cu date și detectări din alte sisteme sau alte perioade și combinată cu informații acționabile.